Tocmai te-ai inscris pe un site de anunturi matrimoniale Cluj, ai adaugat o fotografie care crezi ca te avantajeaza si ti-ai alcatuit un profil complet si original. Iata-te deci in punctul in care esti gata sa treci la o atitudine pro-activa si sa iti urmaresti obiectivul: acela de a intalni femei singure care sa corespunda dorintelor tale si din randul carora sa iti gasesti proabil sufletul pereche.
Stii desigur, fara sa mai fie cazul sa iti spun, ca femeile primesc mai multe mesaje decat barbatii, astfel ca nu vor ezita sa ignore pe cei care nu par interesanti.

Daca ai observat o femeie interesanta, desigur ca ti-ai dat seama si ca nu vei fi singurul care ii trimite un mesaj incercand sa ii intre in gratii, si deci concurenta se va da intre mii de oameni care folosesc site-ul de dating.
Astfel, cand trimiti un prim mesaj, ia acest lucru in considerare si asigura-te ca iesi cumva in evidenta. Citeste cu atentie profilul femeii pe care iti doresti sa o cuceresti si mentioneaza in mesajul tau un punct care ti-a placut in profilul ei. Vei arata, astfel, ca esti intr-adevar interesat de personalitatea sa, de viata si de ambitiile sale. Daca se intampla ca din fericire sa aveti interese comune, nu ezita sa mentionezi asta in mesaj. Poti, de asemenea, sa o complimentezi cu privire la fotografia de profil, la haine sau la ochi sai, dar fara sa uiti de respect.
Evita sa trimiti un mesaj general valabil pentru mai multe femei in 10 minute, sperand ca una dintre ele va raspunde. Ia-ti timpul neceasr sa scrii un mesaj personalizat unei femei care te intereseaza cu adevarat, sau mai multora.

Foarte important este sa eviti sa vorbesti despre sex in primul tau mesaj catre ea, daca profilul sau nu mentioneaza ca ea cauta doar sex. Daca nu primesti raspuns la mesaj, mergi mai departe si mai lucreaza putin la profil si la modul de abordare. Cel mai sigur ai o problema undeva la aceste doua puncte si depinde numai de tine sa faci imbunatatirile necesare pentru a evita sa primesti din nou ignore.

Nu trebuie sa renunti, ci mai degraba sa perseverezi si daca faci eforturile necesare, vei gasi in cele din urma femeia dorita.