Family at the dinner table at the Thanksgiving day.Ziua Recunostintei. Aceasta sarbatoare delicioasa si fastuoasa i-a bucurat pe americani de secole. Si ce poate fi mai placut decat sa transformi tot ce e pe masa la aceasta sarbatoare intr-o bautura si sa adaugi mult acid, apoi sa o bei linistit si sa te gandesti la o masa extraordinara fara sa stai cu orele in bucatarie.

Jones Soda Company din Seatle a lansat in 2004 o bautura acidulata cu gustul ce combina tot ce gaseai pe masa de Ziua Recunostintei. Curcan, cartofi, unt, mazare, fasole, dulciuri, orice, pentru un ospat rapid dintr-o inghititura. Pana si creatorii bauturii au refuzat sa bea din ce au reusit sa faca, lasand pe cei care cumpara sa incerce noile arome absolut oribile.

Practic odata ajunse pe limba, aromele nu mai plecau nici daca dadeai dupa cu kilograme de vin sau votca, multe dintre ele fiind foarte rele, determinandu-i pe temerarii consumatori sa faca un drum pana la baie si sa vomite in voie pana cand reuseau sa nu mai simta gustul oribil.